top of page

Skötsel & anläggning

Paketförslag

HELHETEN

Vi skräddarsyr en helhetslösning som passar dig och din trädgård. Vi sköter hela trädgården löpande under hela säsongen. Helhetspaketet passar dig som vill koppla av när du kommer hem.

TRÄDGÅRDSFINT

Vi kommer enstaka tillfällen och gör rejäla punktinsatser och gör vår- sommar- eller höstfint. Vi rensar ogräs, tar tillvara på löv och gödslar.

TRÄDGÅRDSSTYLING

För dig som ska sälja din bostad och tror på att det första intrycket av bostaden är viktig. Vi arrangerar blomsterurnor, rensar ogräs, tar bort löv kompletterar med nya växter vid behov, städar gångar, mm.

ANLÄGGNING I STORT OCH SMÅTT

Passar dig som har en entrérabatt som behöver göras om eller en uteplats som behöver lite kärlek. Har du flyttat och behöver en bra start och hjälp med att skapa rummen som trädgården behöver eller kanske behöver den gamla trädgården en nystart.

Beskärning

Träd och buskar har olika behov av beskärning och det krävs både utbildning och erfarenhet för att bedöma dess behov. 

Boka in en beskärning för vårvintern eller sensommaren, så ser vi till att detta utförs på bästa sätt.

Design

KONCEPTSKISS
Konceptskiss är en övergripande skiss över trädgårdens struktur och rum. Byggnader, buskage, solitärträd och rabatter är inritade, men utan detaljerade växtval och specifika material. Måttangivelserna i skissen är ungefärliga. Detta alternativ passar dig som vill vara säker på att du får de stora bitarna på rätt plats men löser detaljerna senare. Det passar dig oavsett om du vill bygga din trädgård i etapper eller om du vill experimentera själv med växtmaterial och byggnationer.

HELHETSDESIGN
En helhetsdesign är en detaljerad design där du får en helhetsbild av trädgården i stort och smått. Utifrån dina behov och önskemål skapar vi rum, helhet och blickfång. Vi skapar även de små detaljerna och väljer växter utifrån vad som passar dig, din trädgård och vilken skötselnivå du vill ha. Detta alternativ passar dig som behöver hjälp med övergripande plan för trädgården. Vi går noga igenom dina behov och drömmar för att sedan skapa en röd tråd som passar platsen. Med en helhetsdesign passar dig som vill få en övergripande koll på hur din trädgård kan växa fram och i vilken ordning allt ska prioriteras.

Konsultation & rådgivning

TRÄDGÅRDSKONSULTATION
Tillsammans går vi igenom vad du har för behov i din trädgård. Kanske har du precis köpt hus och behöver en guidning i hur du ska sköta din nya trädgård. Eller bolla tankar om anläggning, skötsel eller design.

TRÄDGÅRDSKONSULTATION ONLINE
Vi guidar dig i din trädgård via videosamtal. Kanske står du där med sekatören i högsta hugg och behöver guidning i vilken gren du ska beskära. Eller funderar du på om det är en perenn eller ogräs du har i rabatten? Konsultation Online passar dig som själv tycker om att sköta din trädgård men vill ha professionell guidning i din egen trädgård.

Tjänster: Services
bottom of page